Glemmen videregående skole søker en utviklings- og samarbeidsorientert lærer til undervisning i engelsk, samfunnsfag og historie. Stillingen er knyttet til både avdeling Lillebekk og hovedskolen, inntil 90% vikariat knyttet til skoleåret 2019/2020.

Moss tannklinikk søker tannpleier i et tilkallingsvikariat.

En av våre OT - rådgivere skal ut i permisjon, så vi har ledig et 100% årsvikariat  med snarlig tiltredelse. Stillingen er kontorplassert i Fredrikstad.

Har du lyst til å bli med i et trivelig team med god delingskultur, godt samarbeid og faglig dyktighet? Da vil vi gjerne ha deg med på laget! Mysen videregående skole søker tilkallingsvikarer.

Fagskolen i Østfold har ledig 100% fast stilling som utdanningsleder for fagområdet teknisk. Stillingen medfører totalansvaret for ansatte og utdanningstilbud innenfor elektro og maskinteknikk (TIP). Stillingen som utdanningsleder rapporter til rektor og inngår i virksomhetens ledergruppe.

Fagskolen i Østfold har ledig 100% fast stilling som utdanningsleder for fagområdene helse- og oppvekst. Stillingen medfører totalansvaret for ansatte og utdanningstilbud innenfor disse fagområdene, hvor vi per dato tilbyr ni studieretninger. Stillingen som utdanningsleder rapporter til rektor og inngår i virksomhetens ledergruppe.

PPTvgo region Indre Østfold har ledig en 100 % fast stilling som psykolog med snarlig tiltredelse.

Vil du være med å innføre et nytt felles skoleadministrativt system for utdanningssektoren i samarbeid med alle fylkene i Norge, samtidig som du skal sørge for at data fra det eksisterende skoleadministrative systemet er kvalitetssikret og ivaretatt?

Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst søk PhD stipendiat (tannpleier, tannlege eller psykolog) til forskningsprosjekt om pasientstøttet motivasjon for oral helseatferd.