Hvem mener du fortjenter Østfoldprisen?

Vi trenger din hjelp. Merk deg datoen 6. oktober. Det er fristen for å sende inn kandidater til Østfoldprisen 2019.

Hvem fortjener Østfoldprisen 2019? - Klikk for stort bilde

I 2018 var det Trond Henriksen fra Kirkens bymisjon som vant. Tidligere har blant andre rallykongen Petter Solberg, musiker Henning Kvitnes og artist Heidi Gjermundsen Broch vunnet prisen. Både forfattere, artister, ildsjeler, idrettsutøvere, fredsarbeider og en revydronning har vært blant de mange flotte vinnerne av Østfoldprisen. Nå skal vi kåre en vinner for siste gang.

Alle kan komme med forslag og en jury avgjør hvem som går videre til finaleheatet. Deretter er det opp til publikum å stemme fram den endelige vinneren av den gjeve prisen. 

Send inn ditt forslag senest 6. oktober på dette skjemaet:

Forslag til Østfoldprisen

Felt merket med * må fylles ut

Spesiell innsats for Østfold

Østfold fylkeskommunes hederspris deles ut til en østfolding som har gjort en spesiell innsats for fylket. Prisen kan deles ut til enkeltpersoner, organisasjoner, grupper eller lag som bor i eller er fra Østfold, eller på annen måte har tilknytning til Østfold.

Prisen deles ut en gang i året og er på kr 100.000, et diplom og et kunstobjekt som utformes spesielt til denne prisen av en Østfoldkunstner.

Alle kan komme med forslag og en jury avgjør hvem som får prisen. Utdelingen foregår i Østfold fylkestings siste samling i året.

- Nå gleder vi oss til å se hvem publikum foreslår i år, sier fylkesvaraordfører Siv Henriette Jacobsen. Hun er leder av fagjuryen, som velger ut finalistene.